Visvoer 2015 - Karpervis

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Voerproducten > Maand Voer


Gepubliceerd op 8 Sep. 2015


De smaak van de maand Okt: Triple s:


Het najaar is ingetreden en er wordt momenteel goed vis gevangen. In deze periode kun je met een voercampagne het verschil maken. Gedurende deze maand als het kouder wordt zal de karper omschakelen in zijn spijsvertering. Om deze reden is het belangrijk een boilie te kiezen die ondanks zijn voedingswaarde en attractoren toch lichter verteerbaar is. Team Pro Line adviseert gedurende deze periode van het jaar de Triple S. De Triple is bevat namelijk een hoog percentage Robin Red van Haits®, knoflookpoeder, kelp, zoetstof en vezels. De naam Triple S heeft zicht te danken aan de combinatie van Sweet, Spices en Squid. De overweldigende Squid Flavour heeft echt een meerwaarde en staat garant voor succes! De veelzijdigheid van de Triple S maakt het echt een super boilie!


Gepubliceerd op 8 Sep. 2015


De smaak van de maand Sep: Garlic & Robin Red:


We gaan langzamerhand richting het najaar en nu is het tijd om te voeren! Het opbouwen van een voerstek staat garant voor succes in deze periode. De keuze voor een boilie met hoge voedingswaarde is dan de kracht om de karpers langdurig op een voerstek te houden. Daarnaast moet de boilie ook herkenbaar zijn voor elke karper. Een boilie die perfect geschikt is voor deze periode is de Garlic & Robin Red. In deze boilie zit een hoog percentage aan Robin Red van Haits®, wat voor elke karper herkenbaar is. Perfect voor een voercampagne dus! Het is een gouwe ouwe die eigenlijk geen introductie meer nodig heeft en nog altijd een vrachtlading aan karpers weet te vangen, elk jaar weer! Een ware topper die het verschil kan maken!


Gepubliceerd op 2 Aug. 2015


De smaak van de maand Aug: Fish & Mango:

Teun van de Laar legt in dit filmpje uit waarom hij in deze maand met de “Fish & Mango” vist!


Gepubliceerd op 1 jul. 2015


De smaak van de maand Juni: BBQ 'n Krill:


Het water begint flink op temperatuur te komen en het natuurlijk voedsel is zich in volle bloei aan het ontwikkelen. Hierdoor wordt het aanbod van voedsel groter en de karper raakt steeds meer gefixeerd op natuurlijk voedsel. Dit is de grootste concurrent van de karpervisser. Het is belangrijk om zo natuurlijk mogelijke producten aan te bieden om de karper in verlegenheid te brengen en hierdoor je vangsten te blijven waarborgen. Daarom adviseren wij deze maand de BBQ ’n Krill, want deze boilie bevat zowel vloeibare Krill als Krillmeel en zit bomvol natuurlijke attractie! Verschillende testen hebben uitgewezen dat zeker op wateren waar de karpers veel natuurlijk voedsel eten de BBQ ’n Krill veel meer vis oplevert dan andere smaken. De BBQ ’n Krill boilie is het hele seizoen inzetbaar, maar zorgt voor extra voordelen in deze zomerperiode.


Gepubliceerd op 1 jun. 2015


De smaak van de maand Juni: BBQ n-Butyric


De karper is inmiddels afgepaaid en moet aansterken. In deze periode van het jaar is het belangrijk dat je boilie een goede voedingswaarde bezit. Een smaak die het zeer goed doet deze periode is de BBQ n-Butyric. Deze Boilie zit namelijk vol hoogwaardige vismeel en is rijk aan verschillende kruiden en specerijen waaronder Robin Red van Haits®. De karper heeft honger en je kunt nu echt beginnen met een voercampagne! De BBQ n-Butyric is voorzien van een zeer onderscheidende vlees aroma waardoor je echt het verschil kan maken. De boilie zit bomvol voedingsstoffen en is een zeer populaire smaak, vooral voor voercampagnes.


Gepubliceerd op 15 Mei. 2015


De smaak van de maand Mei: Pineapple


In deze periode van het jaar begeven we ons rondom de paai. Het is belangrijk de nieuwsgierigheid van de karper te triggeren. Een boilie met een opvallende kleur zal sneller opgenomen worden door de karper dan een donkere boilie. Het is alvorens de paai van de karper belangrijk om met een licht verteerbare boilie te vissen. Een smaak die het perfect doet in deze periode is de Juicy Pineapple. Een boilie die met zijn heldere kleur en sterke geur direct de aandacht van de karper zal trekken! Vis niet met te groot aas, maar zorg wel dat het opvallend is. Een Snowman presentatie doet het perfect gedurende deze periode. Je geeft dan je aas extra attractie door een 15mm Juicy Pineapple (zinkende boilie) te combineren met een van onze 10mm fluor Pop Ups. Vergeet daarnaast ook niet onze succesvolle Tasty tigers met Juicy Pineapple smaak in te zetten. Tijgernoten doen het namelijk ook altijd goed in deze periode van het jaar.Gepubliceerd op 10 apr. 2015


De smaak van de maand November: Coco & Banana

In April wordt het water steeds warmer, hierdoor begint de spijsvertering van de karper weer op gang te komen. Een boillie die daar aan bijdraagt is onze nieuwe boillie van 2015 de Coco & Banana. Deze birdfoodboillie is namelijk licht verteerbaar en bevordert de spijsvertering van de karper. Door de combinatie van de twee zoete topflavours, Coco en Banaan wordt de karper in deze periode van het jaar extra getriggerd om te azen. Doordat de Coco & Banana licht gekleurd is valt deze birdfoodboillie goed op onder water. Let echter wel op met grote voerhoeveelheden, want de spijsvertering van de karper draait nog niet op volle toeren. Je zou de bijbehorende Coco & Banana sticks, stickmix en Bait booster kunnen gebruiken om extra aandacht van de karper te trekken zonder dat je het overvoerd! De testresultaten van de Coco & Banana waren geweldig en na lancering hebben al veel van onze klanten er succes mee gehad tot zelfs over de 30kg! Het is een boillie die simpelweg geen karper kan weerstaan! 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu