Voerproducten - Karpervis

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Voerproducten > Maand Voer

Als ik voer koop is het meestal van proline, werkt perfect. Ik gebruik dan ook mijn ervaring van proline via youtube filmpjes op en geef er zelf een twist aan als ik zelf aan het vissen ben. Als je je ook wilt verdiepen in de producten van de maand klik dan op gepubliceerd voor de filmjes.

Proline Freeserbaits


Gepubliceerd op 04 Nov. 2014


De smaak van de maand November: Wintermix Kelp Peach


Tijdens de koudere maanden van het jaar is de spijsvertering van de karper een heel stuk trager. Het is belangrijk om je aas hierop aan te passen. De Wintermix – Kelp - Peach is een uitstekende keuze voor deze periode. De boilie bevat extra voedingsvezels, Kelp en minder vismeel waardoor hij sneller verteert. Met zijn lichte kleur valt hij direct op onder water. De zoete Peach flavour is op alcohol-basis, waardoor hij sneller uitlekt in het koudere water en eerder de karper zal prikkelen om te gaan azen. Veel leden van Team Pro Line kiezen tijdens de koudere maanden voor de Wintermix - Kelp - Peach. Het is de favoriete smaak van bijvoorbeeld Bart van den Hurk in deze periode, en dat is niet voor niets! Wij zijn ervan overtuigd dat als je met deze boilie aan de slag gaat, hij je zeker een aantal mooie vissen op gaat leveren!


Proline Triple 2


Gepubliceerd op 30 Sep. 2014


De smaak van de maand Oktober: Triple S


Oktober is ook een echte maand om te voeren, maar vaak krijg je tijdens deze maand wel een periode dat de karper aan het omschakelen gaat in zijn spijsvertering. Veel leden van Team Pro Line kiezen tijdens deze periode voor de Triple S, die toch wat lichter verteerbaar is. Het is de favoriete smaak van bijvoorbeeld Teun van de Laar en Bart van den Hurk, en dat is niet voor niets! Wij zijn ervan overtuigd dat als je met deze boilie aan de slag gaat, hij je zeker een aantal mooie vissen op gaat leveren!

Proline Fish Garli


Gepubliceerd op 31 Aug. 2014


De smaak van de maand September: Fish & Garli

We gaan het najaar in en nu is het tijd om te voeren! De karper heeft honger en maakt zich langzaam op voor de winter. Een boilie met een goede voedingswaarde is dan het recept om de karpers langdurig op een voerstek vast te houden. De Fish & Garlic is perfect geschikt in deze periode. Het is een gouwe ouwe die verder geen introductie meer nodig heeft. Een boilie die nog altijd een vrachtlading karper weet te vangen, elk jaar weer! Wij zijn ervan overtuigd dat als je met deze boilie aan de slag gaat, hij je zeker een aantal mooie vissen op gaat leveren!


Proline Bridfood - Strawberry


Gepubliceerd op 31 jul. 2014


De smaak van de maand Augustus: Birdfood-Strawberry
Wanneer het water op zijn warmst is zie je dat juist een zoetere boilie het vaak beter doet, zeker op wateren waar al veel met vismeelboilies gevist is. Veel karpervissers zoeken het vaak in de moeilijkere smaakcombinaties, maar vergeet de bewezen gouwe ouwe niet. De "Birdfood-Strawberry" zit al sinds 1995 in het Pro Line gamma en er worden nog altijd tal van mooie vissen op gevangen. Een boilie die goed is blijft vis vangen! Wij zijn ervan overtuigd dat als je met deze boilie aan de slag gaat, hij je zeker een aantal mooie vissen op gaat leveren!

Proline Greenhell


Gepubliceerd op 1 jul. 2014

De smaak van de maand Juli: Green Hell

De karpers zijn de afgelopen maanden al flink belaagd en zijn vaak al een of meerdere keren gevangen. Door jezelf eens helemaal te onderscheiden met een compleet andere boilie kan je de karpers vaak
 veel gemakkelijker over de streep trekken, zeker op de commerciële wateren. Met zijn felgroene kleur en speciale geur is de Green Hell een aparte mierzoete boilie en echt eens wat anders! Deze boilie is het hele jaar perfect inzetbaar, zeker als op een water het verschil wilt maken. Green Hell is deze maand dan ook de "Smaak van de Maand" bij Pro Line. Wij zijn ervan overtuigd dat als je met deze boilie aan de slag gaat, hij je zeker een aantal mooie vissen op gaat leveren!


 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu